Compania italiană General Membrane construiește o nouă fabrică în Buzău, pentru producția de polistiren expandat

Compania italiană General Membrane, furnizor de echipamente de construcții, construiește o nouă hală de producție în Buzău, pentru producția de polistiren expandat, iar compania va instala și un sistem fotovoltaic integrat pe acoperișul fabricii.
Nu este clară valoarea totală a investiției, însă ING Bank România a anunțat miercuri că a acordat un credit de 2,6 milioane de euro companiei, pentru această investiție.
„Nevoia creșterii producției de polistiren expandat atât pentru piața autohtonă, cât și pentru export, înseamnă pentru companie o recunoaștere a calității produselor și o încredere a partenerilor în procesele noastre de producție și distribuție. Finanțarea este foarte importantă pentru că ne ajută să ne dezvoltăm afacerile în România, ceea ce reprezintă o direcție strategică pentru noi”, a declarat Dorin Florea, General Manager în cadrul General Membrane.
Noua fabrică de polistiren expandat va genera o creștere cu 20% a numărului de angajați.
„Ne bucurăm să fim alături de compania General Membrane, să le sprijinim planurile de a-și crește afacerea și de a construi o nouă unitate de producție în Buzău, care va conduce la crearea de noi locuri de muncă. Parteneriatul cu compania General Membrane datează din 2008, la scurt timp de la înființarea companiei în România și începutul activității de producție în județul Buzău”, a declarat Alexandrina Băluță, Manager Strategie Companii Medii, în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România.
În anul 2022, compania General Membrane a înregistrat o cifră de afaceri de 108 milioane de lei.
Activitatea companiei se desfășoară în județul Buzău, pe o suprafață de peste 28.000 de metri pătrați, care include hale de producție, laboratoare și spații de birouri cu aproape 100 de angajați.

Citeste si...  Erdogan îi cere lui Musk să construiască o fabrică Tesla în Turcia

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img