Zodii compatibile cu Racii. Pot avea relații fericire și serioase

Zodii compatibile cu Racii. Pot avea relații fericire și serioase. Racul este o zodie destul de complexă și nu oricine se poate ridica la nivelul ei.

Cu cine sunt compatibili Racii? În primul rând cu zodiile de apă, adică Peștii și Scorpionii, dar și cu zodiile de pământ, respectiv Fecioară, Taur, însă în niciun caz cu un Capricorn.

Racii se potrivesc cel mai putin cu Balantele si Berbecii, din cauza ca aceste zodii formeaza un aspect de cuadratura cu zodia Racului pe cercul zodiacal.

Zodii compatibile cu Racii. Pot avea relații fericire și serioase

Gemenii pe de altă parte îi joaca pe degete pe Raci, așa că nu ar fi o combinație prea bună. De cealaltă parte, între un Rac și alt Rac vor exista mereu probleme emoționale de-a lungul relației pentru că nimeni nu va vedea partea bună a lucrurilor.

Între Rac și Leu de asemenea lucrurile nu vor funcționa. Leul simte nevoia sa fie în centrul atentiei, asa ca deseori va simtiti destul de neglijat. Iar firea dumneavoastra cicalitoare îl scoate pe Leu din sarite.

Între Rac și Fecioară nu prea există pasiune, ci mai degrabă prietenie, iar între Balanță și Rac, armonia este de domeniul trecutului.

Zodii compatibile cu Racii. Pot avea relații fericire și serioase

Racii și Capricornii sunt zodii total opuse, deși atracția nu va lipsi. Totuși, când vine vorba de gânduri frumoase, Capricornul e reținut, iar Racul simte nevoia să le primească.

Între un Rac și Vărsător din nou, o relație nu va merge pentru că Vrăsătorii sunt mai nepăsători.

Citeste si...  A fost început un amplu program prin care se vrea crearea de noi locuri de parcare de reședință în Sectorul 1

Între Raci și Pești în schimb avem cu totul altă situație. Acest cuplu este format din cele mai sensibile semne ale zodiacului. Desi va întelegeti reciproc, va jucati cu sentimentele si va puteti rani.

Daca veti sti sa comunicati deschis, mai aveti deci o sansa.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img