Zodii compatibile cu Fecioara

Zodii compatibile cu Fecioara. În momentul în care cunoști o Fecioară, trebuie să știi că temperamentul ei nu este chiar pentru oricine.

Despre Fecioară este bine cunoscut faptul că aceasta se intelege cel mai bine cu zodiile de Pamant, ca și ea, adică cu Taurul și Capricornul, dar și cu zodiile de Apa, Scorpionul si Racul, dar mai putin cu Peștii, zodia diametral opusa Fecioarei pe cercul zodiacal.

Astfel, o Fecioară nu va avea niciodată o relație de viitor cu un Pește. De asemenea, Fecioarele se potrivesc cel mai putin cu Gemenii si Sagetatorii, din cauza ca aceste zodii formeaza un aspect de cuadratura cu zodia Fecioarei pe cercul zodiacal.

Cu Berbecul, Fecioara are foarte puține lucruri în comun, iar de aici pot apărea certuri și nu. numai.

Zodii compatibile cu Fecioara

Fecioara si Berbecul au foarte putine în comun, asa ca într-un astfel de cuplu ies mereu scântei. Pentru Fecioara, Berbecul este prea expansiv, nechibzuit si superficial.

Fecioara si Taurul pe de altă parte au destul de multe în comun: sunt la fel de materialisti, pragmatici, exigenti.

Fecioara si Gemenii în schimb nu traiesc în aceeasi lume. Fecioara este mult prea nesarata pentru capriciosul si libertinul Geaman.

Doar printr-o minune reusesc sa petreaca mai mult timp împreuna. Iar cand reusesc, ajung repede la confruntari.

Între o Fecioara si un Leu izbucnesc constant discutii aprinse pornind de la bani. Fecioara nu suporta stilul cheltuitor al Leului, iar pasionalul Leu interpreteaza inhibitiile Fecioarei în pat drept lipsa de afectiune.

Zodii compatibile cu Fecioara

Criticile Fecioarei îl vor face pe Leu sa plece în alta parte, unde orgoliul lui nu este atât de des afectat.

Citeste si...  Polițiștii au făcut ravagii în weekend. Peste 700 de permise de conducere, reținute

Doua Fecioare în schimb au toate sansele sa cada de acord pe majoritatea subiectelor. Sunt amândoua interesate de munca, siguranta, ordine si curatenie.

Singura problema este ca ambele sunt atât de preocupate de responsabilitati încât uita sa se distreze. Dar în rarele ocazii când ajung sa faca sex, compatibilitatea este totala.

Pentru ca un cuplu de Fecioare sa petreaca mai mult timp împreuna, ar fi bine sa fie si asociate în afaceri.

Între Fecioara și Varsator există legatura mai mult mentala decât fizica, dar care are mari sanse sa dureze. Fecioara cu pragmatismul, Varsatorul cu idealismul.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img