Wizz Air închide baza de operare de la Suceava, din 28 octombrie, dar va continua să opereze anumite zboruri / Alte zboruri se mută la Iași

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță că închide baza de operare de la Suceava, începând cu 28 octombrie 2023, pentru „a crește fiabilitatea operațională pentru clienții locali”.
Compania urmează să opereze în continuare zboruri pe cinci rute actuale din Suceava către Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund și Memmingen.
În schimb, zborurile spre Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais și Bologna vor fi deservite de la baza din Iași, care va crește odată cu adăugarea unei a cincea aeronave în această iarnă.
Tuturor angajaților afectați de la baza din Suceava li se vor oferi oportunități de lucru în altă parte în rețeaua Wizz Air, spune compania.
Clienții care au rezervat direct prin site-ul companiei sau prin aplicația pentru mobil a companiei și care sunt afectați de schimbări vor fi notificați prin e-mail și pot opta pentru reprogramarea gratuită, pentru o rambursare de 120% din tariful inițial sub formă de credit de companie sau rambursarea a 100% din banii achitați.

Citeste si...  De ce renunță unele branduri la prezența pe social media

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img