Violatorul și răpitorul Melindei a fost reținut. Bărbatul este acuzat de act sexual cu un minor

Poliţiştii şi procurorii maramureşeni au reţinut un bărbat de 34 de ani în cazul fetei de 13 ani care a dispărut în urmă cu o săptămână de acasă şi care a fost găsită în cursul zilei de luni, într-o zonă de locuinţe sociale din Sighetu Marmaţiei. Bărbatul este acuzat de act sexual cu un minor.

Poliţia Maramureş continuă cercetările în cazul adolescentei de 13 ani care a fost dispărută timp de o săptămână, fiind găsită, luni, într-un imobil din Sighetu Marmaţiei.

”La sediul poliţiei a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora. Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, informează, luni seară, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

Poliţiştii vor propune Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei formularea unei solicitări privind arestarea preventivă a suspectului.

Primarul din Sighetu Marmaţiei, Vasile Moldovan, a declarat, pentru Pro TV, că fata a fost găsită într-o zonă de locuinţe sociale din Sighetu Marmaţiei.

Ea se afla într-o încăpere murdară şi avea semne de violenţă pe corp, a declarat, la rândul său, pentru postul de televiziune, poliţistul local care a ajuns primul la adolescentă.

Împreună cu tânăra, în momentul în care aceasta a fost găsită, se afla bărbatul de 34 de ani.

Citeste si...  Carambol cu zece mașini pe A1 Bucuresti-Pitești

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img