VIDEO | Un profesor universitar rus spune că ar bombarda „câteva baze militare” din România, pentru că românii ar fi devenit prea „aroganți”

Profesorul universitar Dmitri Evstafiev a spus într-o emisiune de la o televiziune rusă că dacă ar fi după el, ar bombarda câteva baze militare din România.

Motivul? Românii ar fi devenit „aroganți”.

Conform unei înregistrări din emisiune postată pe rețeaua de socializare X, Evstafiev susține că „Nu aș bombarda Polonia chiar acum. Încă nu am negociat cu ei. În schimb, i-aș lovi pe români. Dar știți de ce? Au devenit tot mai aroganți. Este clar că românii au început să fie aroganți. Așa că i-aș pune pe români, în locul lor (al polonezilor, n. red.). Gaza este bombardată în prezent. Spre deosebire de Gaza, aș lovi cu atenție câteva baze militare românești prin care sunt trimise ajutoare militare, muniție și toate celelalte”,  a spus Evstafiev. Din video, care este tăiat imediat după declarații, nu știm ce părere au ceilalți invitați despre aceste afirmații.

Evstafiev este profesor universitar la „Higher School of Economics”, una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ superior din Rusia.

Citeste si...  A crescut numărul minorilor dispăruți de acasă. Care sunt cauzele

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img