VIDEO INTERVIU | Radu Voinea, antreprenor: Eu consider că în România taxele sunt totuși mici, comparativ cu nivelul european

Antreprenorul Radu Voinea a vorbit într-un video interviu oferit Reporter 24 despre reverberațiile din economie ale măsurilor economice anunțate de Guvernul României, în acest final de an. Un optimist incurabil, el crede că antreprenorii care muncesc și vor să se dezvolte, vor reuşi indiferent de impedimente.

Dovadă a acestui fapt este că Radu Voinea a gândit, în ultimul an, o dezvoltare a business-ului său din turism spre organizarea de evenimente corporate şi, recent organizează şi transferuri de la şi la aeroporturi din toată ţara.

„Pe lângă partea de turism, pe care o cunosc cu toții și noi am tot vorbit despre ea, am început să activăm mai mai mult și pe zona de evenimente corporate și de acolo, plecând de la evenimente, am venit și cu o completare astfel încât să putem să oferim un pachet complet. Pe lângă cazare, masă, sălile de conferințe, am venit și cu varianta de transferuri pe care le facem în regim propriu 80%. Adică avem microbuze 8+1, microbuze mai mari de 17 locuri, 20 de locuri, și am am văzut că este nevoie, pentru că orice client, orice om în momentul în care desfășoară un eveniment are nevoie și de acest segment şi noi vrem să oferim un serviciu complet.

Adică am luat invitatul de la aeroport, sportivul, medicul sau ce ce va fi, îl ducem la locație și-l aducem înapoi la aeroport, astfel încât oricine poate să-și ia durerea asta de cap, să zic”, spune Radu Voinea.

Programarea pentru aceste servicii se face direct pe site-ul agenţiei Business Trip.

„La noi pe site, pe business-trip.ro, avem secțiunea de transfer privat. Acolo avem un formular care se completează, noi primim informațiile și contactăm în cel mai scurt timp, în funcție de necesități. Poate fi un transfer de la București, la Otopeni, în Slatina, în Craiova, poate fi la hotel. Poate fi transfer în țară, oriunde. De exemplu, am avut chiar acum sâmbătă curse de Constanța, tot private.

Citeste si...  Percheziţii în Olt şi Gorj, într-un dosar de evaziune fiscală. Este vizată o firmă din Balş

Am dat drumul de un un an la partea asta, dar acum în ultima perioadă mai ofensiv, să zic așa.

Acum pe toamnă, solicitările sunt foarte mari!”, mai spune Radu Voinea.

„Înțeleg, este nevoie de bani la buget”

Antreprenorul este optimist şi crede că indiferent de modificările legislative care se pregătesc, lucrurile vor merge într-i direcţie pozitivă.

„Nu sunt atât de radical! Înțeleg, este nevoie de bani la buget și poate că mulți nu sunt de acord cu mine, dar eu consider că în România taxele sunt totuși mici, comparativ cu nivelul european. Adică încă mai avem de unde să creștem cu 1%. Dacă ești o firmă mai mare, totuși, pot să-ți permiți să mai dai un 2- 3% în plus.

Eu zic că la sfârșit, când tragi linie, indiferent, cu taxe mărite, cu taxe mai scăzute, cu ajutor, fără ajutor, dacă îți vezi de treabă vei fi mulțumit și pleci la luptă pentru anul următor cu alte forțe”, spune Radu Voinea.

Discuţia integrală poate fi urmărită aici:

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img