VIDEO. Două fete s-au luat la bătaie pe holurile unei şcoli din Scorniceşti. Incidentul a fost filmat şi postat pe Facebook

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Olt după ce două eleve ale Şcolii Gimnaziale „Nicolae Coculescu” din Scorniceşti s-au luat la bătaie pe holurile instituţiei, imaginile cu incidentul fiind filmate şi postate pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cosmin Lupu, a declarat că incidentul s-a petrecut, săptămâna trecută, pe holul şcolii din oraşul Scorniceşti.

„La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 08:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 3 octombrie a.c., o minoră ar fi fost agresată fizic de către o altă minoră, în timp ce se aflau la o unitate de învățământ din orașul Scornicești.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, care, din primele verificări, au stabilit identitatea minorelor implicate în eveniment.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

De asemenea, în cursul aceleiași zile, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției orașului Scornicești au solicitat prezența părinților elevelor implicate, iar în prezența acestora și al elevelor, au desfășurat o activitate de consiliere juridică cu privire la conştientizarea consecințelor faptelor de natură penală în care au fost implicate cele două minore”, a declarat Lupu.

Totodată, o anchetă a fost deschisă şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt.

Citeste si...  Buildings at risk of collapse when earthquake hits | NGO representative: All of the technical expert reports prepared in Romania should be public information (VIDEO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img