VIDEO Cum arată primul restaurant McDonald’s fără angajați, complet automat

Gigantul fast-food McDonald’s a deschis, anul trecut, primul său restaurant automatizat în Texas, Statele Unite. După cum se vede în mai multe videoclipuri postate pe rețelele de socializare, restaurantul „robotizat” este în întregime automatizat și nu necesită nicio interacțiune umană pentru a plasa sau a prelua comenzi. Întregul proces, de la alegerea comenzii până la împachetarea acesteia, este automatizat. Un utilizator de internet și-a documentat recent experiența la acest restaurant de înaltă tehnologie, iar videoclipul a fost distribuit de multe persoane pe rețelele de socializare, relatează NDTV.COM.
Utilizatorul, Aakaanksh, a intrat pe Instagram pentru a împărtăși același lucru, În videoclip, utilizatorul este văzut stând în fața restaurantului recent deschis în Texas. El intră apoi înăuntru și arată împrejurimile. Restaurantul nu are locuri sau amenajări pentru a mânca înăuntru, deoarece se dorește a fi un restaurant de tip „grab and go”. Apoi, acesta își plasează comanda printr-un chioșc, iar un robot o livrează. Mai târziu, el plasează o altă comandă online printr-o aplicație mobilă și aceasta este livrată la drive-thru.

View this post on Instagram

A post shared by aakaanksh (@kaansanity)

De când a fost distribuit, videoclipul a adunat peste 16.000 de like-uri și sute de mii de vizualizări.
„Nu pentru mine. Nu mai faceți totul cu tehnologie robotică, unde se vor duce toți acei oameni care lucrează acolo? Sprijiniți întreprinderile care susțin de fapt locurile de muncă ale oamenilor, nu le iau! POV”, a comentat un utilizator.
„Poate că voi primi comanda corectă măcar o dată”, a comentat o a doua persoană.
Un al treilea a spus: „De ce ar vrea cineva să sprijine afacerile fără lucrători?”.
„Până în 2025, 85 de milioane de oameni vor rămâne fără un loc de muncă. Așa că nu, nu-mi place”, a adăugat o altă persoană.
McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurant din lume, cu peste 40.000 de unități.

Citeste si...  Compania românească de IT Bento a înregistrat o creștere a profitului net cu 34% în primul trimestru al anului 2023

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img