VIDEO. Au fost reluate căutările bărbatului din judeţul Argeş, căzut de pe o punte improvizată, într-un pârâu

Pompierii din Argeş au reluat, sâmbătă, căutările bărbatului din localitatea Curtea de Argeş, care a căzut de pe o punte improvizată, în apele pârâului Valea Iaşului.

Potrivit ISU Argeş, pompierii au lansat o barcă pentru a continua misiunea de căutare a persoanei, însă  intevenția este îngreunată de prezența unei cantități foarte mari de mâl.

CITEŞTE ŞI: Cum ar fi încercat să muşamalizeze accidentul noul şef al carierei din Gorj unde s-a produs tragedia

Față de ziua precedentă, nivelul apei din zonă a scăzut cu aproximativ un metru.

„De la momentul dispariției persoanei de sex masculin, în vârstă de aproximativ 47 de ani și până în prezent, forțele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Curtea de Argeș au continuat misiunea de căutare în zona în care a fost văzut ultima oară. Pentru ca acțiunea de căutare să fie cât mai eficienta, efectivele au fost organizate în echipe care s-au schimbat, pe parcursul nopții, o dată la patru ore. Astfel de operațiuni se vor desfășura și pe tot parcursul zilei de astăzi, până la găsirea persoanei”, transmite ISU Argeş.

 

Citeste si...  Coloanele de apă de la toate blocurile din Slatina, schimbate de primărie

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img