Vestea nopții despre Gheorghe Dincă! Ce s-a întâmplat cu monstrul din Caracal în pușcărie

Criminalul Gheorghe Dincă are o forță fizică impresionantă și a devenit o adevărată autoritare printre colegii de închisoare. Iată cum trăiește „Monstrul din Caracal”!

Gheorghe Dincă s-a integrat perfect printre criminali

Gheorghe Dincă, supranumit și „Monstrul din Caracal” după evenimentele tragice din 2019, se simte în elementul lui în pușcărie.

Gheorghe Dincă, deţinut la Craiova, a ajuns o autoritate printre puşcăriaşi. Cunoscut drept „Monstrul din Caracal” după evenimentele tragice din 2019, s-a integrat perfect printre criminalii notorii. Reamintim că el a fost găsit vinovat pentru uciderea celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă, în vârstă de 70 de ani, a reușit să se adapteze cu ușurință la viața în închisoare și și-a câștigat un fel de statut de lider, conform regulilor neoficiale ale mediului închisorilor. De câte ori a fost nevoie, Dincă și-a folosit pumnii pentru a câștiga respectul sau frica actualilor lui colegi.

Un polițist de penitenciar a făcut declarații pentru Cancan în care anunță că Dincă trăiește regește. Acesta a spus că Dincă are o forță foarte mare și că ultimul pușcăriaș pe care a folosit-o a stat în stare de inconștiență timp e două ore.

„Gheorghe Dincă are o viață de nabab, în felul lui în pușcărie. Și-a cucerit foarte repede respectul celorlalți pușcăriași. Prin forța pumnului, singura lege care funcționează în lumea de după gratii”, a declarat polițistul, pentru cancan.ro, sub acoperirea anonimatului.

Se pare că personalul penitenciarului a primit avertizări încă de la început cu privire la forța criminalului, care a fost descris ca o „forță a naturii”.

Gheorghe Dincă are un respect special pentru haina militară

Personalul penitenciar menționează că Gheorghe Dincă se conformează regulilor. El nu cauzează probleme, nu se plânge de mâncare sau de alte aspecte legate de condițiile de detenție. De asemenea, nu solicită beneficii suplimentare, cum ar fi mai mult timp de plimbare în aer liber, știind că aceste cereri nu pot fi aprobate în mod obișnuit într-un penitenciar.

Citeste si...  SEXUL vs BARZA. Românii vor introducerea educației sexuale în școli

În plus, „Monstrul din Caracal” trăiește izolat în interiorul penitenciarului. El nu primește des vizite și se pare că familia l-a cam uitat deoarece nu primește nici măcar apeluri telefonice.

Ultimele luni au adus o noutate: el a început să fie vizitat de preoți romano-catolici, protestanți și neoprotestanți. Se pare că „Monstrul” s-a plâns la numeroase instituții religioase, ajungând chiar și la Vatican.

„Nu cred că greșesc când îl numim genul de deținut model. Preferă să nu deranjeze pe nimeni și să fie lăsat să-și ducă viața așa cum își închipuie el că e mai bine pentru el, date fiind condițiile pe care a ajuns să le îndure”, a spus polițistul.

Reamintim că în septembrie 2022, magistrații Tribunalului Slatina au emis o sentință definitivă, condamnându-l pe Gheorghe Dincă la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare pentru implicarea sa în cazurile Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Dincă a fost găsit vinovat de omor, trafic de persoane și profanare de cadavre în aceste două cazuri. De menționat că Dincă nu a recunoscut niciodată oficial comiterea celor două crime și nu a semnat vreun document care să confirme acest lucru.

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img