Va prelua sau nu Marian Oprişan funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea?

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. Anunţă, miercuri, că nu va prelua funcţia de preşedinte, vacantă după decesul preşedintelui Cătălin Toma. Oprişan consideră că mandatul trebuie continuat de liberali.

”Cu sufletul copleşit de tristeţe, mă simt dator să clarific în mod public poziţia mea în acest moment, în calitate de vicepreşedinte al administraţiei judeţene, în urma speculaţilor apărute în aceste zile în mass media locală şi naţională cu privire la preluarea atribuţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, după trecerea prematură în nefiinţă a conducătorului instituţiei.

Dorinţa mea este clară: NU doresc să preiau locul fostului preşedinte Cătălin Toma şi atribuţiile de preşedinte al instituţiei”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marian Oprişan/

Acesta afirmă că ”mandatul conferit de cetăţeni la alegerile locale din anul 2020 liderului PNL trebuie să fie continuat şi dus la sfârşit, în mod natural, de colegii acestuia”.

”În aceste momente de o tristeţe copleşitoare şi de o mare încărcătura emoţională, este datoria noastră de onoare să respectăm, cu decenţă, memoria acestui om tânăr care s-a stins prea repede şi pe care l-am apreciat pentru echilibrul, bunătatea, modestia şi integritatea sa. Vă asigur că voi continua sa fiu alături de vrânceni şi voi susţine proiectele pentru dezvoltarea Vrancei, aşa cum am cum făcut-o în ultimii ani”, a mai scris Oprişan.

Consiliul Judeţean Vrancea a anunţat, marţi, că se confruntă cu un ”blocaj total la nivelul instituţiei şi al subordonatelor”, întrucât ”în acest moment atribuţiile de ordonator principal de credite nu pot fi exercitate de nicio persoană din cadrul Consiliului Judeţean”.

O şedinţă de îndată în care se va decide care dintre cei doi vicepreşedinţi va prelua atribuţiile defunctului preşedinte Cătălin Toma a fost stabilită pentru joi, 22 februarie.

Citeste si...  Prioritățile Ligiei Deca după ce a primit aviz favorabil la audieri. Ce se întâmplă în sistemul de învățământ

 

 

Articolul Va prelua sau nu Marian Oprişan funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea? apare prima dată în Money.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img