UPDATE – Spectator la raliu, lovit de o maşină. A fost preluat de elicopterul SMURD (VIDEO)

UPDATE: Nu s-a mai efectuat transferul cu elicopterul, deoarece victima a decedat.


ȘTIREA INIȚIALĂ: Un autoturism care participa la o competiţie de raliu în judeţul Argeş a lovit un spectator, victima fiind preluată de un elicopter SMURD.

Pacientul a fost preluat de către elicopterul SMURD, care a aterizat în municipiul Câmpulung, Stadionul Municipal.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, în urma accidentului.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, s-a stabilit că un autoturism ce participa la o competiție sportivă automobilistică, pe raza localității Lerești, ar fi accidentat un spectator, în împrejurarea în care ar fi ratat un viraj, pătrunzând pe un drum forestier adiacent traseului de concurs.

Bărbatul în cauză, de 35 de ani, din Lerești, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeş.

Citeste si...  FOTO. Accident pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina. Două persoane la spital

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img