UPDATE – Incendiu la o fabrică în care se prelucrează deşeuri de hârtie în vederea reciclării / 70 de persoane au fost evacuate

UPDATE: ” Din fabrică au fost evacuaţi toţi angajaţii, aproximativ 70 de persoane, din fericire nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale. În acest moment pompierii acţionează pentru ventilarea unei hale unde se prelucrează deşeuri de hârtie în vederea reciclării, întrucât aceasta este inundată cu fum”, a mai transmis ISU Sibiu. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”ISU Sibiu intervine de urgenţă în localitatea Şură Mică pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o fabrică de reciclare”, a anunţat, joi seară, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că la faţa locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare, două de prima intervenţie şi trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

”Incendiul se manifestă în interiorul halei de producţie. Toate persoanele din fabrică au fost evacuate”, a mai transmis ISU Sibiu.

 

Citeste si...  Boloş: Suma de 1.100 de lei e nivelul pensiei minime sociale, ceea ce spune foarte mult despre standardul de viaţă. Avem un scenariu de majorare a plafonului de venit care merge până în 3.000 de lei

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img