Unul dintre angajaţii Carierei Jiţ Sud Mătăsari rănit marţi a ajuns din nou la spital

Unul dintre angajaţii Carierei Jilţ Sud din cadrul CE Oltenia, care marţi a ajuns cu elicopterul la Spitalul Craiova, în urma accidentului în care alţi trei colegi de ai săi au murit, a ajuns din nou la spital, vineri.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Târgu Jiu, Mihaela Ţicleanu, a declarat că bărbatul acuza dureri la nivelul coloanei cervicale, iar medicii au decis să-l interneze.

„La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-a prezentat astăzi după amiază una dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud Mătăsari, care inițial fusese preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Craiova. La UPU Târgu Jiu s-a prezentat acuzând dureri marcate la nivelul coloanei cervicale. După investigații medicale, medicii au decis să îl interneze pe bărbatul în vârstă de 33 de ani  în Secția Ortopedie pentru monitorizare, controlul durerii, reevaluare neurochirurgicală și pentru investigații medicale suplimentare”, a declarat reprezentantul Spitalului Târgu Jiu.

Trei persoane au murit şi 10 au fost rănite, marţi, după ce un utilaj al Carieri Jilţ Sud Mătăsari care îi ducea către locul de muncă s-a răsturnat pe un pod din incintă.

Citeste si...  Olt: O firmă din Turcia face centura de ocolire a oraşului Corabia

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img