Ungaria, despre planul puterilor private mondiale în „complicitate” cu UE. Se alege praful de libertatea noastră

Ungaria demască noul plan al puterilor private globale în „complicitate” cu UE. Mai exact, vor să elimine libertatea individuală de care lumea s-a bucurat până acum.

Ungaria anunţă că Europa este amenințată de un viitor străin, a declarat vineri László Kövér, preşedintele parlamentului ungar. Discursul l-a şinut la conferinţa Consiliului European de Cooperare Civică (EuCET), Ungaria. El a vorbit despre „atacul” asupra instituţiei familiei. Despre eliminarea prin lege a diferințelor biologice dintre bărbaţi şi femei.

Ungaria, despre planul puterilor private mondiale în „complicitate” cu UE

Ungaria luptă pentru a preveni înstrăinarea poporului european de pământul său natal.

„Nu vrem ca omul european să fie deposedat de valorile sale creştine şi de cultura sa naţională. Elemente care constituie fundamentele civilizaţiei occidentale. Nu vrem ca omul european să devină un apatrid din punct de vedere spiritual şi emoţional. Obiectivul nostru comun este ca urmaşii noştri, copiii, nepoţii şi strănepoţii născuţi sau care se vor naşte să nu fie nevoiţi niciodată, indiferent de motiv sau de circumstanţe, să se simtă pe un teritoriu străin în Europa şi în lumea occidentală în sens larg, să nu se simtă străini pe pământul natal”. Este mesajul transmis de László Kövér, membru FIDESZ.

Ungaria

Ungaria, despre planul puterilor private mondiale. Sursa foto: Pixabay

Libertatea noastră este ameninţată de o nouă aspiraţie imperială

László Kövér spune că în lumea occidentală de astăzi, statul, libertatea şi ordinea tuturor naţiunilor, inclusiv statul maghiar, sunt ameninţate de o nouă aspiraţie imperială.

„Aceasta nu este altceva decât o încercare a puterilor private globale de a subjuga definitiv statele democratice. De a elimina libertatea individuală de care lumea s-a bucurat până acum. Pentru că povara socială a economiei globale este suportată de statele lumii occidentale. Însă beneficiile financiare ale economiei sunt culese de puterile private globale. Una din tendinţele cele mai primejdioase ale transformării societăţii este terorismul împotriva identităţii de gen. Adică atacul asupra identităţilor de gen masculină şi feminină. Şi, prin urmare, asupra instituţiei familiei”, a apreciat László Kövér.

Citeste si...  Șeful armatei germane: Rusia ar putea fi capabilă să lupte cu NATO în 5-8 ani. Trebuie să ne pregătim scutul antirachetă

Ungaria

Ungaria. Libertatea de exprimare. Sursa foto: Pixabay

Ungaria se opune migraţiei

O altă ameninţare destabilizatoare, este reprezentată de migraţia ilegală în direcţia Europei. Despre care se spune că este necesară din cauza lipsei de forţă de muncă în UE. László Kövér spune că cele 100 de miliarde de euro alocate de UE pentru migraţie ar trebui să fie cheltuite pentru cei 12 milioane de tineri europeni între 20 şi 34 de ani care sunt în prezent şomeri.

Desfiinţarea securităţii energetice sub pretextul protecţiei climatice este, de asemenea, un mijloc de destabilizare economică a statelor europene, mai spune László Kövér.

Cum se pot împiedica planurile puterilor globale

El consideră că birocraţii UE lucrează la abolirea treptată a statelor naţionale europene. Despre planul de desființare a statului vorbea lenin.

„Singura diferenţă semnificativă între Lenin şi reprezentanţii puterilor private globale de astăzi este că Lenin şi ai lui nu dispuneau de o infrastructură digitală cu acoperire globală”, a adăugat el.

„Singura modalitate de a împiedica planurile ce vizează o putere globală este restabilirea, în lumea occidentală, a echilibrului de putere destrămat între puterile private globale şi statele ca puteri publice. Cu alte cuvinte, dacă alegătorii europeni îi vor alunga în 2024 pe actualii birocraţi de la Bruxelles, aceştia din urmă nu vor putea desfiinţa statele naţionale europene”, a concluzionat László Kövér.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img