Un tren rusesc a fost aruncat misterios în aer în ziua când Putin a reluat atacul asupra Kievului

Un tren de pasager rus a fost aruncat misterios în aer în ziua când Putin a reluat atacul asupra KIevuklui. O coincidență stranie care nu a fost, deocamdatăm explicată.

Un tren de pasager rus a fost aruncat misterios în aer în ziua când Putin a reluat atacul asupra KIevuklui. O coincidență stranie care nu a fost, deocamdatăm explicată. De la fața locului există o singură imagine publicată mai jos.

Un tren de marfă a deraiat în Rusia „din cauza intervenției unor persoane neautorizate”. S-a raportat că 19 vagoane ar fi deraiat „din cauza intervenției unor persoane neautorizate” în regiunea Ryazan din Rusia. Altfel zis, un atentat.

Autoritățile au afirmat că acest lucru nu a afectat circulația trenurilor de pasageri, dar nu există alte detalii. Postul de televiziune 112 a publicat fotografii de la fața locului. Potrivit acestora, a avut loc o explozie înainte de incident. Calea ferată a fost avariată, dar nimeni nu a fost ucis, scrie pravda.

Un tren rusesc a fost aruncat misterios în aer în ziua când Putin a reluat atacul asupra Kievuklui
Incindentul a avut loc, ieri, în ziua în care Putin a reluat bombardamentul asupra Kievului.

Serhii Popko, șeful administrației militare a orașului Kiev, a declarat că Rusia a tras o rachetă balistică Iskander spre Kiev în dimineața zilei de 11 noiembrie.

Administrația militară a orașului Kiev a raportat că o rachetă balistică, probabil o Iskander, a fost lansată spre oraș în jurul orei 08:00.

„După o lungă pauză de 52 de zile, inamicul a reluat atacurile cu rachete asupra Kievului! Racheta nu a ajuns la Kiev, deoarece forțele de apărare aeriană au distrus-o în apropierea capitalei.”

Administrația militară din regiunea Kiev a declarat că două rachete au lovit un câmp.

Citeste si...  Rusia concentrează peste 400.000 de soldaţi în Ucraina. Zelenski le cere aliaţilor să continue livrările de arme

Context

Locuitorii capitalei au auzit explozii în dimineața zilei de 11 noiembrie. O alertă de raid aerian a fost emisă abia după mai multe explozii.

Ulterior, primarul Kievului, Vitalii Klitschko, a declarat că sistemele de apărare antiaeriană funcționau în apropierea Kievului, motiv pentru care s-au auzit explozii în oraș.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img