Un tânăr din Olt este muncitorul mort la Dăbuleni, după ce un mal de pământ s-a surpat pe el (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna olteană Ianca, a murit, joi, după ce a fost prins de un mal de pământ în timp ce efectua lucrări la rețeaua de canalizare, în oraşul Dăbuleni din Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, în timp ce efectua lucrări de montaj a rețelei de canalizare, în timpul programului de lucru, la adâncimea de 6 metri, bărbatul a fost surprins și acoperit de un mal de pământ.

Din păcate, după mai multe ore de la sesizarea evenimentului, bărbatul a fost scos de pompieri fără suflare.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, arată IPJ Dolj.

Citeste si...  Un fermier din judeţul Olt, Ionuţ Victor Radu, numit director la Casa de Comerţ „Unirea”

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img