Un tânăr din Mehedinţi, reţinut pentru că şi-a bătut câinele

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost reţinut de poliţişti pentru schingiuirea animalelor, după ce şi-ar fi bătut câinele cu o curea.

Potrivit poliţiştilor, patrupedul este din categoria raselor periculoase.

„Din cercetări a reieșit că la data de 24 ianuarie, în timp ce se afla în imobilul său din municipiul Drobeta-Turnu Severin bărbatul de 33 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect de tipul unei curele, exemplarului canin deținut aparținând raselor periculoase.

De asemenea, a fost pus în executare un mandat de aducere față de bărbatul de 33 de ani, după audieri luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore”, arată IPJ Mehedinţi.

Luni, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Citeste si...  Surse – Şi Minel Prina, condamnat la închisoare alături de Darius Vâlcov, ar fi plecat din ţară. A fost dat în urmărire după ce nu a fost găsit la adresa de domiciliu

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img