Un tânăr din Mehedinţi, reţinut pentru că şi-a bătut câinele

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost reţinut de poliţişti pentru schingiuirea animalelor, după ce şi-ar fi bătut câinele cu o curea.

Potrivit poliţiştilor, patrupedul este din categoria raselor periculoase.

„Din cercetări a reieșit că la data de 24 ianuarie, în timp ce se afla în imobilul său din municipiul Drobeta-Turnu Severin bărbatul de 33 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect de tipul unei curele, exemplarului canin deținut aparținând raselor periculoase.

De asemenea, a fost pus în executare un mandat de aducere față de bărbatul de 33 de ani, după audieri luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore”, arată IPJ Mehedinţi.

Luni, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Citeste si...  De unde vine termenul de şmecher şi legătura cu viile din Oltenia (VIDEO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img