Un tânăr de 19 ani, găsit spânzurat în Slatina

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Olt după ce, duminică dimineaţă, un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit spânzurat.

Potrivit poliţiştilor, este vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, care s-ar fi spânzurat la o locuință situată pe strada Sfântul Nicolae din localitate.

Trupul tânărului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, transmite IPJ Olt.

Citeste si...  Prefectul De Mezzo a dat în judecată Primăria Sector 5, după ce a fost dat afară de acolo. Simultan, el era şi director adjunct al ORDA

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img