Un tânăr a incendiat gardul unui club din Costinești și apoi a fugit

Un tânăr a incendiat gardul unui club din Costinești. A stropit poarta cu un lichid inflamabil și i-a dat foc, iar incendiul s-a extins imediat.

”În urma apariției unor imagini în mediul online, cu privire la un bărbat, care ar fi incendiat o porțiune din gardul unui club din stațiunea Costinești, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 24 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, ar fi dat foc unei porțiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează”, a transmis IPJ Constanța.

Tânărul de 23 de ani se pare că nu vrea să recunoască faptul că el a dat foc, deși totul a fost suprins pe camerele de supraveghere din zona respectivă.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fără intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Citeste si...  MAE de la București l-a convocat pe însărcinatul cu afaceri al Ambasadei ruse pentru a protesta pentru violarea spațiului nostru aerian

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img