Un senator PSD a trecut la AUR. Vrea să candideze la primărie

Transfer pe axa PSD-AUR. Este vorba despre senatorul social-democrat Călin Matieş din Alba, care s-a înrolat în partidul condus de George Simion.

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, trece la AUR. Acesta a ales să plece din partidul în care intrase în urmă cu aproape patru ani, din cauza unui conflict cu europarlamentarul Victor Negrescu.

La conferința de presă organizată vineri la Alba Iulia sunt prezente câteva zeci de persoane. La eveniment este prezent și deputatul AUR, Dan Tanasă.

Matieș, candidatul anunțat la PSD Alba Iulia merge în partidul condus de George Simion, după o decizie pe care a luat-o în cursul acestei săptămâni.

Pentru alba24.ro, Matieș a precizat că momentan, proiectul pe care îl are cu partidul lui Simion este să fie în continuare candidatul AUR pentru Primăria Alba Iulia.

De asemenea, alături de Matieș au mai trecut în AUR și mai mulți membri din organizația locală.

Matieș expune motivele pentru care a făcut alegerea să treacă la formațiunea condusă de Simion, într-o conferință de presă susținută, vineri, 10 noiembrie.

sursa: alba24.ro

Citeste si...  A început Festivalul Internaţional Shakespeare Craiova

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img