Un fost director la NBCUniversal se alătură conducerii Twitter

Un fost director la NBCUniversal, Joe Benarroch, se va alătura luni conducerii Twitter, într-un rol concentrat pe operaţiunile de afaceri, a declarat acesta pentru Reuters, transmite News.ro.
Benarroch a spus într-un e-mail că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu echipa companiei pentru a ”construi împreună Twitter 2.0”.
”Bine aţi venit în echipă, @benarroch_joe! De la o pasăre la alta”, a scris pe Twitter Linda Yaccarino, care a fost numită în mai. Ea nu a menţionat poziţia pe care o va prelua Benarroch.
La NBCUniversal, parte a grupului Comcast, Benarroch a supravegheat strategia de comunicare pentru divizia de publicitate şi parteneriate, fiind subordonat lui Yaccarino, care era director de publicitate acolo înainte de a se alătura Twitter.
Benarroch este numit în urma plecării unui număr de directori, amplificând problemele pe care trebuie să le gestioneze Yaccarino.
Şefa Twitter pentru încredere şi siguranţă, Ella Irwin, a declarat joi că şi-a dat demisia din compania de social media. Vineri, Reuters a relatat că şeful pentru siguranţa mărcii şi calitatea reclamelor, A.J. Brown, a decis să plece.
Wall Street Journal a scris pentru prima dată despre numirea lui Benarroch, duminică.

Citeste si...  Uzinele Dacia și Ford din România au produs în primele patru luni ale anului peste 176.000 de autoturisme, dar creșterea este de numai 0,2% față de perioada similară din 2022 / Scădere de 15% a producției în aprilie, după ce Dacia a oprit temporar producția

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img