Un fost director la NBCUniversal se alătură conducerii Twitter

Un fost director la NBCUniversal, Joe Benarroch, se va alătura luni conducerii Twitter, într-un rol concentrat pe operaţiunile de afaceri, a declarat acesta pentru Reuters, transmite News.ro.
Benarroch a spus într-un e-mail că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu echipa companiei pentru a ”construi împreună Twitter 2.0”.
”Bine aţi venit în echipă, @benarroch_joe! De la o pasăre la alta”, a scris pe Twitter Linda Yaccarino, care a fost numită în mai. Ea nu a menţionat poziţia pe care o va prelua Benarroch.
La NBCUniversal, parte a grupului Comcast, Benarroch a supravegheat strategia de comunicare pentru divizia de publicitate şi parteneriate, fiind subordonat lui Yaccarino, care era director de publicitate acolo înainte de a se alătura Twitter.
Benarroch este numit în urma plecării unui număr de directori, amplificând problemele pe care trebuie să le gestioneze Yaccarino.
Şefa Twitter pentru încredere şi siguranţă, Ella Irwin, a declarat joi că şi-a dat demisia din compania de social media. Vineri, Reuters a relatat că şeful pentru siguranţa mărcii şi calitatea reclamelor, A.J. Brown, a decis să plece.
Wall Street Journal a scris pentru prima dată despre numirea lui Benarroch, duminică.

Citeste si...  Nissan va oferi un sprijin limitat diviziei Renault din domeniul vehiculelor electrice

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img