Un copil de 10 ani a fost accidentat de o autospecială de poliţie

Un copil de 10 ani a fost accidentat sâmbătă de o autospecială de poliţie, pe DN 24 D, în interiorul localităţii Bursucani, din judeţul Galaţi.

Conform IPJ Galaţi, o  autospecială de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Rădeşti, aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, condusă de un poliţist, cu vârsta de 26 de ani, pe DN 24 D, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Galaţi, ar fi surprins şi accidentat un minor, cu vârsta de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis şi fără să se asigure, după ce în prealabil, acesta s-ar fi deplasat pe acostament în aceeaşi direcţie de mers.

La faţa locului a ajuns şi elicopterul S.M.U.R.D. Galaţi, al cărui echipaj a preluat şi transportat victima la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În autospeciala de poliţie se aflau doi poliţişti, ambii din cadrul Postului de Poliţie Rădeşti, care se deplasau către localitatea Smulţi pentru a interveni la un scandal în familie, în urma unui apel efectuat la S.N.U.A.U. 112.

La testarea alcoolscop a persoanei care a condus autospeciala de poliţie, rezultatul a fost negativ, iar în cauză poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate modul în care a avut loc acest eveniment rutier.

Citeste si...  Preşedinţii PSD şi PNL ar fi bătut palma pentru comasarea alegerilor şi liste comune

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img