Un bucureștean a câștigat 6.000 de lei la păcănele, dar i-a pierdut după ce a fost tâlhărit în plină stradă de doi indivizi

După ce a câștigat 6.000 de lei la păcănele, un bucureștean a fost victima unei tâlhării în plină stradă. Individul nu a reușit să ajungă acasă cu banii, deoarece a fost atacat de doi agresori.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată cum cei doi tâlhari l-au înconjurat pe bărbat, l-au agresat și i-au furat banii. Potrivit unui comunicat emis de Poliția Capitalei, cei doi agresori au fost reținuți și sunt supuși anchetei pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Amândoi erau deja cunoscuți autorităților pentru activități criminale anterioare.

În fapt, la data de 8 mai 2023, Secția 3 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, doi bărbați l-ar fi deposedat, prin violență, de 6.000 de lei.
În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională”, se precizează în comunicat.

Cei doi indivizi au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și vor fi aduși în fața magistraților cu propunerea legală corespunzătoare.

„Ieri, 9 mai 2023, bănuiții au fost depistați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 3 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a declarat Poliţia Capitalei.

Citeste si...  România, în topul țărilor pentru investiții în energie regenerabilă

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img