Un bărbat din Vâlcea a murit, după ce a căzut dintr-o căruţă

Sfârşit tragic pentru un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Vâlcea. Bărbatul a murit, joi, după ce a căzut din căruţa cu care se deplasa pe drumul judeţean DJ 677 D, în localitatea Ștefănești.

Potrivit poliţiştilor, este vorba de un bărbat, de 73 de ani, din comuna Ștefănești, care în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe DJ  677 D, în localitate, s-ar fi accidentat după ce ar fi căzut din căruță.

Echipajul medical ajuns la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă ulterior a constatat decesul bărbatului.

„Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, transmite IPJ Vâlcea.

Citeste si...  Un rus beat a încercat să fure trupul îmbălsămat al lui Lenin din Piața Roșie din Moscova

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img