Un bărbat din Slatina şi-a luat la bătaie fosta concubină, deşi exista un ordin de protecţie împotriva sa. Reacţia poliţiştilor

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Slatina, a fost plasat sub control judiciar, deşi fusese reţinut de poliţişti, în urma încălcării ordinului de protecţie pe care fosta sa concubină îl obţinuse împotriva lui.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban, a declarat că, sâmbătă, în jurul orei 15.20, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie din municipiul Slatina, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi venit la domiciliul aceasteia, încălcând astfel un ordin de protecție.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 28 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, un bărbat, în  vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, ar fi mers la domiciliul unei femei, în vârstă de 46 de ani, din aceeași localitate, unde ar fi agresat-o fizic pe aceasta, încălcând și măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis la data de 25 noiembrie 2022 de Judecătoria Slatina, împotriva acestuia”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Dumninică, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Citeste si...  Doi tineri din Caracal, arestaţi după ce au tâlhărit un casino din localitate. Al treilea complice este căutat de poliţişti

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img