Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina de teren în autoturismul condus de soţia sa. Fetiţa cuplului care era cu mama sa, rănită (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 32 ani din orașul Vișeu de Sus a intrat intenționat cu mașina de teren în autoturismul condus de soția acestuia în vârstă de 32 ani. Cei doi erau în proces de divorț.

În momentul accidentului în autoturismul condus de femeie era și o fetița în vârstă de 10 ani, fiica celor doi. Copilul a fost rănit în accidentul provocat intenționat, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest de către polițiștii din Vișeu de Sus, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Inițial s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Aprofundând ancheta polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vișeu de Sus au adunat probe și au schimbat încadrarea juridică a faptei în tentativă la omor. Acum dosarul este la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, bărbatul în vârstă de 32 de ani fiind deja audiat.

Pe numele bărbatului era emis un ordin de protecție pentru violență în familie, potrivit presei locale.

Citeste si...  Sediul Judecătoriei Corabia, clădire monument istoric, reabilitat

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img