Un bărbat a fost încarcerat după ce și-a bătut fosta soție și a încercat să o violeze.

Un bărbat a fost încarcerat după ce și-a bătut fosta soție și a încercat să o violeze. Femeia a fost amenințată cu moartea. Ca urmare, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Sâmbătă, o femeie din comuna Ilişeşti, judeţul Suceava, a solicitat ajutorul de urgenţă 112, pretinzând că fostul ei soţ o agresase. Iniţial, oamenii legii au emis un ordin de protecţie temporar, prin care ceruseră bărbatului să părăsească momentan locuinţa comună din Ilişeşti şi să menţină o distanţă de 50 de metri faţă de fosta sa parteneră.

Ancheta s-a extins după ce femeia a fost audiată, aducând noi dovezi in dosar. Ca rezultat, bărbatul a fost învinuit de agresiune in familie, încălcare ilegală a libertăţii şi încercarea de a comite violul.

Poliţiştii au spus că, vineri seara, bărbatul a ameninţat-o pe femeie cu moartea, după care a forţat-o să iasă din casă şi a bătut-o, încercând să aibă relaţii sexuale cu ea fără consimţământul ei.

Judecătoria Gura Humorului a emis o decizie de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile, după ce agresorul fusese iniţial reţinut timp de 24 de ore.

Citeste si...  Vreme de vară în România. Prognoza meteo ANM pentru weekend

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img