Ucrainean, omorât pe o navă Portul Brăila. Ucigașul a dispărut fără urmă

Un bărbat originar din Ucraina a fost ucis, în cursul nopții de joi spre vineri, la bordul unei nave sub pavilion internaţional acostată în Portul Brăila.

Totul se pare că ar fi pornit de la o ceartă dintre doi marinari. În jurul orei 04,00, s-a sesizat prin apel 112 faptul la bordul navei ar fi avut loc un conflict între doi cetăţeni ucraineni, scrie Agerpres.

„Din primele date se pare că, în urma conflictului, unul dintre aceştia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava. Bărbatul a fost identificat de poliţişti, iar în acest moment poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. şi poliţiile orăşeneşti, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, I.J.J., Poliţia Locală, desfăşoară activităţi de căutare, localizare şi depistare a acestuia”, a menţionat IPJ Brăila, citată de Agerpres.

Ce semnalmente are presupusul asasin

Mai mult, autoritățile au instituit filtre şi în judeţele limitrofe, iar în activităţile de căutare este angrenat şi un câine de urmă. Semnalmente Puyko Yaroslav: 172 cm înălţime, îmbrăcat cu o geacă verde închis, blugi albaştri, capul acoperit, având o borsetă asupra sa. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, precizează IPJ Brăila.

Citeste si...  O șină de tramvai de pe Barbu Văcărescu s-a prins în mașina unui șofer din Capitală

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img