Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, pregătit pentru deschiderea traficului rutier. Se aplică marcajele (FOTO)

Constructorul Tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti a început, de miercuri, aplicarea marcajelor rutiere.

Tronsonul 3, de la Valea Mare la Coloneşti ar urma să fie dat în folosinţă la sfârşitul anului. La acest moment pe șantier sunt peste 500 de muncitori mobilizați și peste 150 de utilaje.

Se lucrează la structuri, care au un stadiu foarte avansat, la scurgerea și evacuarea apelor, se montează parapete, se așterne asfalt se montează inclusiv indicatoarele rutiere.

Deja se circulă pe două dintre tronsoane, între Balş şi Valea Mare.

Drumul expres Craiova – Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km, prevede câte două benzi pe sens de câte 3,5 metri lățime fiecare, fără bandă de urgență, acostamente de câte 1,5m pe fiecare parte și o bandă mediană cu separator lată de 3 metri.

Citeste si...  Pană de curent în Slatina. Este afectat şi Spitalul Judeţean

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img