Tribunalul Bucureşti a decis ca fraţii Tate să rămână în arest

Frații Andrew și Tristan Tate vor rămâne în arest, a decis vineri instanța Tribunalului București. Luana Radu și Georgiana Naghel, celelalte două suspecte din dosar, vor rămâne, de asemenea, în arest.

Măsura arestului preventiv a fost prelungită până la 27 februarie. Decizia poate fi contestată. potrivit g4media.ro.

CITEŞTE ŞI: Specialist în prevenirea traficului de persoane, despre fraţii Tate: Nu am nicio îndoială că sunt implicaţi în traficul de persoane şi exploatarea femeilor

Frații Tate sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. În același dosar au fost reținute și două femei românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi. Cei patru au fost reținuți de DIICOT în 29 decembrie 2022, iar apoi instanța a admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În momentul percheziției efectuate la adresa fraților Tate, mascații au descoperit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, sume de bani, arme albe și un pistol, conform surselor G4Media.

Frații milionari aveau, de asemenea, un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin 16 camere care monitorizau totul în casa lor din zona de lux a Capitalei și în împrejurimile acesteia.

Procurorii au ridicat de la frații Tate 11 dintre mașinile de lux pe care le dețineau. Recent, Andrew Tate s-a șicanat cu activista de mediu Greta Thunberg pe Twitter, pe tema numărului de autoturisme pe care le deține el.

Procurorii suspectează că frații Tate au constituit un grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor femei pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil, în special Onlyfans. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut sume importante de bani prin această activitate ilegală și au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede. Dosarul a fost început de procurorii DIICOT în aprilie 2022.

Citeste si...  Mai multe localităţi din Argeş şi Vâlcea, inundate în urma precipitaţiilor abundente. Cod ROŞU emis de meteorologi (FOTO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img