Trei tineri fumau cannabis pe stradă, într-un oraş din Olt. Reacţia poliţiştilor

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, din Balş, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce fumau cannabis, pe o stradă din oraşul oltean.

Potrivit IPJ Olt, luni, în jurul orei 17:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Balș, au depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, un grup de trei tineri, în timp ce unul dintre aceștia confecționa o țigară artizanal.

Polițiștii au identificat persoanele, respectiv doi tineri de 19 ani și un tânăr de 21 de ani, toți din orașul Balș, județul Olt.

Oamenii legii spun că unul dintre cei doi tineri în vârstă de 19 ani ar fi introdus într-o țigară o substanță vegetal-uscată, mărunțită, de culoare verde-oliv, pe care ar fi aruncat-o la vederea polițiștilor, iar lângă acesta a fost găsit un pliculeț în care se afla material vegetal-uscat.

Poliţiştii au deschis un dosar, în acest caz.

„În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Țigara și pliculețul cu materialul vegetal-uscat au fost ridicate de polițiști, fiind înaintate unității competente cu continuarea cercetărilor, împreună cu documentația întocmită”, transmite IPJ Olt.

Citeste si...  Sediul Judecătoriei Corabia, clădire monument istoric, reabilitat

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img