Trei fraţi, de 2, 3 şi 6 ani, au murit intoxicaţi cu fum, după un incendiu izbucnit într-o casă

Trei copii, cu vârste de 2, 3 și 6 ani, au murit, marţi dimineaţă în urma unui incendiu care a cuprins locuința lor din sectorul 5 al Capitalei.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că cei trei frați au decedat din cauza intoxicației cu fum.

CITEŞTE ŞI: Fiul lui Piţurcă, audiat de procurorii DNA

Pompierii au fost chemați să intervină la locuința din sectorul 5 al Capitalei la ora 5.35 dimineața. Când echipajul de intervenție a ajuns la fața locului, incendiul fusese deja stins și au constatat că acesta s-a declanșat într-un pat.

Copiii au fost găsiți în camera respectivă. Desi au fost efectuate manevre de resuscitare, autoritățile nu au mai putut face nimic pentru a-i salva și decesul acestora a fost constatat.

La fața locului au acționat 4 ambulanțe SMURD, 3 autospeciale pentru stingerea incendiilor și un echipaj pentru descarcerare, potrivit observatornews.ro.

Citeste si...  Maşinile mai mari de 7,5 tone, interzise pe podul de pe DN 67B, dintre Vâlcea şi Olt. Variante de ocolire

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img