Transport gratuit pe toate liniile de autobuz din Cluj-Napoca pentru elevii din zona metropolitană

Transport gratuit pe toate liniile de autobuz din Cluj-Napoca pentru elevii din zona metropolitană. În prezent elevii din zona metropolitană au gratuit doar pe o linie de transport public.

Potrivit propunerii înaintate recent de administrația locală, de luna viitoare elevii din zona metropolitană vor beneficia de gratuitate pe toate liniile de transport public din municipiul Cluj-Napoca.

Acordarea de facilități pentru transportul public elevilor le oferă acestora atât posibilitatea de a se deplasa eficient către și dinspre instituțiile de învățământ, cât și de a se bucura de viața culturală, sportivă, socială a orașului.

„Cel târziu din luna noiembrie, elevii care învață în Cluj-Napoca și locuiesc în comunele ce fac parte din Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj vor beneficia de transport gratuit pe raza municipiului pe toate liniile urbane – la fel ca elevii cu domiciliul în Cluj-Napoca – pe lângă gratuitatea la transportul în comun pe raza localității de reședință”, a notat, miercuri, primarul Emil Boc.

Facilitățile oferite vin în sprijinul elevilor și în dezvoltarea sistemului de învățământ clujean, astfel încât cei care studiază în Cluj-Napoca să dispună de mobilitate urbană.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Un comisar de poliție nu poate justifica 1,2 milioane de lei, după ce a luat 3 milioane euro credit de la BRD

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Citeste si...  Atenție, șoferi! Urmează restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui

Parteneri

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img