Transgaz avertizează asupra unor atacuri de tip phishing care se folosesc de imaginea sa

Transgaz avertizează populaţia asupra unor atacuri de tip phishing care vizează compania, fiind utilizate imaginea firmei, sau a unor reprezentanţi ai acesteia pentru a promite câştiguri exagerate din tranzacţionarea acţiunilor companiei, scrie News.ro.
„SNTGN Transgaz SA atrage atenţia tuturor celor interesaţi cu privire la existenţa unor atacuri de tip phishing asupra companiei. Site-urile web implicate în aceste acţiuni utilizează fără permisiune imaginea Transgaz, a reprezentanţilor săi sau a unor persoane publice şi creează simulări ale paginii oficiale a companiei. Aceste încercări de fraudă se bazează pe promisiuni exagerate de câştiguri rezultate din tranzacţionarea acţiunilor companiei pe diverse platforme”, a transmis Transgaz, într-un comunicat de presă.
Compania recomandă ca înaintea luării unei decizii de investiţii cei interesaţi să consultaţi sursele oficiale de informare, respectiv website-ul companiei www.transgaz.ro precum şi website-ul Bursei de Valori Bucureşti www.bvb.ro.
„SNTGN Transgaz SA precizează faptul că, reprezentanţii societăţii nu încurajează prin declaraţii publice utilizarea vreunei platforme de tranzacţionare sau dezvăluirea datelor personale (numărul contului bancar, datele din actul de identitate). În situaţia în care vă confruntaţi cu tentative de fraudă sau activităţi suspecte, este important să raportaţi imediat aceste situaţii autorităţilor competente”, au mai transmis oficialii companiei.

Citeste si...  SUA: Un proces major al Departamentului de Justiţie împotriva Google i-ar putea ajuta pe rivali

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img