Transformarea unui imobil părăsit din centrul Bucureștiului într-un hotel de 5 stele: în ce a costat tranzacția?

Un imobil neterminat, situat în centrul istoric al Bucureștiului, a fost cumpărat de One United Properties. Proprietatea va fi transformată într-un hotel de lux de cinci stele. Costul tranzacției a rămas neanunțat.

One United Properties, un dezvoltator imobiliar, a achiziționat o clădire nefinalizată și abandonată, situată în centrul istoric al Bucureștiului.

One United Properties, o tranzacție de 13,5 milioane de euro, a cumparat o cladire abandonata din centrul istoric al Bucureștiului, care va fi transformată într-un hotel lifestyle de 5 stele, numit One Plaza Athenee. Wall-street.ro a raportat această tranzacție.

Situat pe strada Georges Clemenceau nr. 8-10, în apropiere de Ateneul Român, valoarea brută a proiectului este estimată la 48 de milioane de euro. Suprafața totală construită este de 10.154 mp, din care 6.410 mp sunt supraterani, iar diferența în 3 subsoluri, pe un teren cu o suprafață de 1.361 mp, după cum menționează sursa citată.

Constructorul dorește să ducă la bun sfârșit construcția nefinalizată, care va avea 100 de camere, în plus față de piscină, spa, restaurante și alte dotări la parter.

„Ne bucurăm că prin această achizitie a unei clădiri nefinalizate, abandonate, dintr-o zonă cu o istorie aparte a orașului reușim să intensificăm eforturile companiei noastre de a se implica în regenerarea centrului Bucureștiului. One Plaza Athénée va deveni o dezvoltare reper pe harta hotelurilor de 5 stele. Ne aflăm în negocieri cu mai multe branduri globale, pentru operarea hotelului cu contract pe mai mulți ani. Situat chiar în inima orașului, viitorul hotel lifestyle va oferi numeroase opțiuni comerciale, culturale și de divertisment la doar câțiva pași distanță”, a declarat, potrivit sursei citate, Victor Căpitanu, cofondator One United Properties.

Citeste si...  Livrările Volkswagen, cel mai mare producător auto european, au crescut cu aproape 11% în primele zece luni ale anului

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img