Transfăgărăşan şi Transalpina se închid traficului rutier, începând de luni

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe Transfăgărășan și Transalpina, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potirvit Companiei, având în vedere scăderea temperaturilor la altitudine, a intensificării bruște a vântului, a posibilității apariției ceții dense în orice moment al zilei și pentru siguranța participanților la trafic s-a luat decizia ca începând ca de luni, 6 noiembrie 2022, ora 8.00, circulația rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum:

DN7C (Transfăgărășan) între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km. 104+000 – km. 130+800);

DN67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km. 34+800 – km. 59+800).

„Precizăm că la altitudine schimbarea condițiilor meteorologice are o dinamică sporită, ceea ce face ca siguranța celor care tranzitează aceste drumuri montane poate fi pusă în pericol de către fenomenele meteorologice imprevizibile în această perioadă a anului”, transmite CNAIR.

Citeste si...  Festivalul internaţional Shakespeare | Spectacolul se mută deasupra Craiovei, pe Dealul Bucovăţ

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img