Trafic rutier blocat pe Valea Oltului, la Câineni. Copaci căzuţi pe carosabil

Traficul rutier este blocat pe drumul naţional DN 7, în localitatea vâlceană Câineni, după ce mai mulți arbori s-au rupt din rădăcină și au căzut parțial pe partea carosabilă, rămânând suspendați.

Potrivit IPJ Vâlcea, cei de la ISU intervin pentru tăierea arborilor, iar la ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier este blocat total.

La fața locului se află  şi poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, dar și angajaţi ai Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea.

Tot pe DN7, între localitățile Lazaret și Boița, în județul Sibiu, traficul rutier a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului.

Circulația va fi dirijată de un semafor, potrivit CNAIR, iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru.

Citeste si...  La Slatina a început Curăţenia de Primăvară. Graficul complet

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img