Tineri depistați cu droguri, într-un cartier din Râmnicu Vâlcea (VIDEO)

Droguri, un spray lacrimogen şi un cuţit cu lamă pliabilă au fost găsite de jandarmi asupra unor tineri, noaptea trecută, într-un cartier din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit Jandarmeriei Vâlcea,  este vorba despre cinci tineri cu vârste între 19 și 32 de ani, care se aflau pe aleea Stejarului din Cartierul Ostroveni al Municipiului Râmnicu Vâlcea, şi care au atras atenția forțelor de ordine prin comportamentul lor suspect.

În încercarea de a evita contactul cu jandarmii, aceștia s-au urcat într-un autovehicul și au încercat să părăsească locul. Forțele de ordine, intervenind rapid, au oprit autospeciala de Jandarmerie în dreptul lor, împiedicând astfel orice încercare de a pleca cu mașina.

Ulterior, i-au legitimat pe cei cinci tineri, pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor suspect.

În timpul controlului corporal preventiv efectuat asupra grupului, s-au descoperit asupra unuia dintre tineri o țigară artizanală cu miros înțepător, precum și un spray iritant lacrimogen.

În plus, asupra șoferului a fost găsit un cuțit cu lamă pliabilă. Controlul asupra autovehiculului a relevat prezența unor fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise de legislația în vigoare.

„Cuțitul și spray-ul lacrimogen au fost ridicate în vederea confiscării iar documentele întocmite împreună cu substanțele depistate, vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea în vederea continuării cercetărilor”, transmite Jandarmeria Vâlcea.

Citeste si...  Şofer depistat cu alcoolemie RECORD, la volanul unei maşini, în Mehedinţi. Bărbatul era şi drogat

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img