Țigara electronică de unică folosință – accesoriu inedit și util

Controversa fumat VS. vapat există de ani de zile și în continuare sunt persoane aflate de fiecare tabără care încearcă să își susțină punctul de vedere prin diverse argumente. Cu toate acestea, studiile și știința rămân cele mai puternice dovezi care atestă faptul că țigara electronică de unică folosință este alternativa mai sănătoasă la cea clasică pe care o poți folosi în situația în care nu vrei să renunți complet la acest obicei. Descoperă oferta de dispozitive Puff Bar online de le Voore și vezi singur care sunt diferențele între țigara clasică și cea electronică!

 

Lista de ingrediente este mai curată

În conturarea formulei pentru lichidul de vape se folosesc cu preponderență ingrediente de origine naturală, inofensiv pentru organismul uman, care pot fi inhalate fără risc dovedit pentru sănătate.

 

Arderea a fost înlocuită cu încălzirea lichidului

Dincolo de zecile de substanțe nocive din componența tutunului, arderea acestora reprezenta una dintre cele mai mari probleme asociate fumatului, dat fiind faptul că inhalarea de dioxid de carbon este foarte periculoasă. Pentru țigara electronică s-a renunțat la acest aspect, principiul de funcționare bazându-se pe încălzirea de lichid care generează abur, un gaz mai puțin dăunător pentru plămâni și nu numai.

Poți folosi dispozitivul vape oriunde te-ai afla

Dincolo de considerentele legate de sănătate, utilizarea unui dispozitiv vape îți aduce și beneficii practice, precum libertatea de utilizare chiar și la interior. Pentru că nu utilizează surse de foc, iar aburul degajat se dispersează rapid, fără a-i deranja pe cei din jur, poți vapa oricând și oriunde fără probleme.

Citeste si...  Palada, sociologul lui Ponta, trimis în judecată

Este mult mai ieftin să vapezi

O comparație simplă de preț îți dovedește faptul că dacă înlocuiești țigara clasică cu una electronică de unică folosință poți face economii semnificative fără să fie nevoie să reduci cantitatea consumată zilnic. Acest lucru este posibil datorită faptului că prețul unui dispozitiv vape este la același nivel cu cel al unui pachet de țigări, în timp ce numărul de puff-uri asigurat poate depăși 60 de țigări obișnuite.

De ce este vaparea cea mai bună soluție pentru a renunța la fumat?

Cea mai ușoară metodă prin care poți renunța la ceva este să îl înlocuiești cu altceva similar, dar mai bun. Același principiu se aplică și în cazul fumatului pentru că acest obicei implică mai mult decât practica în sine. Cei mai mulți dintre fumători asociază fumatul cu un moment unic de relaxare, de deconectare sau de socializare la care simt că trebuie să renunțe odată cu viciul și, de aceea, devine o provocare atât de dificilă. Cu ajutorul țigărilor electronice de unică folosință te bucuri în continuare de toate aceste componente în timp ce elimini pericolul din viața ta.

 

Descoperă oferta de dispozitive Puff Bar de la Voore

Puff Bar este unul dintre cele mai apreciate branduri producătoare de țigări electronice de unică folosință care impresionează prin calitatea și diversitatea produselor oferite. La Voore te așteaptă o selecție variată de astfel de dispozitive dintre care poți alege în funcție de preferințe proprii, de la capacitate și formulă, la aspect sau arome.

Tot ce trebuie să faci pentru a achiziționa varianta preferată este să o adaugi în coș și să completezi datele de livrare solicitate. Procesarea cererii tale începe odată cu primirea ei în așa fel încât să îți putem garanta livrare rapidă oriunde în țară. În plus, te bucuri de transport gratuit la toate comenzile de peste 250 de lei, plus o gamă variată de promoții și oferte periodice pentru a-ți completa colecția de dispozitive vape de unică folosință.

Citeste si...  Bode spune că până la 1 iunie avem un nou Guvern la Palatul Victoria

Descoperă avantajele țigărilor Puff Bar pe propria piele achiziționând varianta preferată de la Voore!

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img