Tesla vrea să crească producţia la fabrica din Shanghai, pentru a răspunde cererii declanșate de reducerile de prețuri

Tesla intenţionează să crească producţia la fabrica sa din Shanghai în următoarele două luni, pentru a satisface cererea declanşată de reducerile agresive ale preţurilor la modelele sale cele mai vândute, potrivit unui memoriu de planificare văzut de Reuters şi de o persoană care cunoaşte planul, transmite agenția Reuters, citată de News.ro.
Constructorul de automobile intenţionează să producă o medie săptămânală de aproape 20.000 de vehicule la fabrica sa din Shanghai, în februarie şi martie, potrivit memoriului, care detaliază planurile de producţie pentru cel mai productiv şi mai profitabil centru de producţie al Tesla.
Acest volum de producţie ar duce producţia fabricii la nivelul din septembrie, când a fabricat 82.088 de maşini Model 3 şi Model Y, conform datelor China Passenger Car Association.
Tesla nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii, miercuri.
Sursa a vorbit sub rezerva anonimatului deoarece detaliile planurilor nu sunt publice.
În decembrie, fabrica din Shanghai a redus producţia cu aproximativ o treime faţă de noiembrie şi a prelungit o perioadă de vacanţă de Anul Nou Lunar pentru lucrători în ianuarie, pentru a face faţă stocurilor în creştere, înaintea reducerilor de preţuri între 6% şi aproape 14% efectuate în China.

Citeste si...  Uzinele Dacia și Ford din România au produs în primele patru luni ale anului peste 176.000 de autoturisme, dar creșterea este de numai 0,2% față de perioada similară din 2022 / Scădere de 15% a producției în aprilie, după ce Dacia a oprit temporar producția

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img