Tatăl secretarului general al PSD Paul Stănescu a încetat din viață la 85 de ani

Constantin Stănescu, fostul primar în comuna Vișina din județul Olt, a încetat din viață sâmbătă, 28 octombrie 2023. Constantin Stănescu este tatăl secretarului general al PSD, fostul ministru Paul Stănescu.

Constantin Stănescu a condus comuna Vișina timp de trei mandate, în perioada 2004-2016. Fostul primar avea 85 de ani.

Potrivit apropiaților, Constantin Stănescu a fost un creștin practicant, în amintirea comunității locale rămânând clipele de fiecare duminică ,când întreaga familie, ce avea trei generatii, umplea biserica din Vișina.

Mesaj transmis de Primăria Vișina

Într-un scurt mesaj postat pe pagina de Facebook, Primăria Vișina transmite regretul față de trecerea în neființă a celui care a condus destinele localității timp de trei mandate, ”un om cu caracter”.

”Cuvintele sunt prea sărace pentru a transmite regretul pe care îl simțim. De astăzi, comunitatea noastră este mai săracă pentru că a pierdut un om cu caracter. În aceste momente tragice pentru familie adresăm sincere condoleanțe și îi asigurăm de întreaga noastră compasiune. Ne rugăm pentru întărirea sufletească a familiei și pentru odihna sufletului răposatului! Dumnezeu să vă odihneasca în pace, Domnule Primar Constantin Stănescu!”, au transmis reprezentanții Primăriei Vișina.

 

 

Citeste si...  FOTO. Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina, reabilitat cu fonduri europene, inaugurat de Primărie

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img