Tânăr şofer din Olt,  testat POZITIV la DrugTest. Avea asupra lui mai multe pliculeţe de canabis

Un individ în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Iancu Jianu, a fost oprit în trafic în după-amiaza zilei de vineri și a fost supus testului cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând prezența substanțelor psihoactive. În plus, asupra sa au fost descoperite mai multe pliculețe de canabis.

Polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Nr. 1 Bobicești, desfășurând activități specifice pe strada Barbu Știrbei din comuna Iancu Jianu, județul Olt, au oprit în jurul orei 17.15 un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, resident în aceeași localitate.

În timpul controlului, polițiștii au efectuat un test cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Însă, având în vedere starea de agitație a tânărului, aceștia au procedat și la testarea cu aparatul pentru depistarea substanțelor psihoactive, obținând indicii privind posibila lor prezență.

„De asemenea, polițiștii au depistat asupra conducătorului auto 16 pliculețe care conțineau o substanță vegetal-uscată, de culoare verde-oliv.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Materialul vegetal-uscat, ridicat de către polițiști, a fost înaintat împreună cu documentația întocmită unității competente cu continuarea cercetărilor”, transmite IPJ Olt.

Citeste si...  Bărbat căutat de pompieri, după ce a căzut într-un pârâu de pe o punte improvizată

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img