Tânăr bătut în faţa unui club din Craiova. Poliţiştii au deschis o anchetă

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Craiova după ce, sâmbătă dimineaţă, un tânăr în vârstă de 20 de ani ar fi fost bătut de o persoană pe care nu o cunoaşte.

El le-a spus poliţiştilor că, în jurul 4.00, în timp ce se afla în fața unui club de pe strada Mihai Viteazu, ar fi fost lovit în zona feței de o persoană pe care nu o cunoaște.

De asemenea, tânărul le-a declarat polițiștilor că incidentul a fost unul spontan, nu se află în relații de dușmănie cu alte persoane și nu s-a deplasat la nicio unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă”, transmite IPJ Dolj.

Citeste si...  SURVEY Reporter 24, after the earthquakes in Romania: Conspiracists remain in the majority

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img