Sute de participanţi la Slatina City Run 2024. Primarul Emil Moţ a dat startul competiţiei (FOTO)

Participare numeroasă la cea de a cincea ediţie a Slatina City Run, desfăşurată duminică cu plecare şi sosire din Parcul Tineretului.

Concursul a constat în două probe, una de şase kilometri şi cealaltă de 18 kilometri.

La start a fost prezent şi primarul Emil Moţ, care a declarat că municipalitatea are în vedere să extindă competiţia, având în vedere interesul din ce în ce mai crescut al participanţilor.

„Este a cincea ediţie şi, după cum aţi văzut, sunt foarte mulţi participanţi. Ne pare rău că nu am reuşit să facem mai multe locuri, dar infrastructura oraşului nu ne permite, deocamdată, să primim mai mulţi concurenţi. Toate locurile au fost ocupate cum mult timp înainte. Oamenii se simt bine, aleargă, fac sport, sunt sănătoşi şi se bucură de tot ceea ce le oferim noi.

Un singur lucru este cert, o să menţine an de an această tradiţie. O să încercăm să o extindem pentru că avem foarte mulţi oameni care vor să participe. După ce vom finaliza toată infrastructura cu investițiile prin Compania de Apă şi apoi cu refacerea carosabilului, sper ca de la anul să putem primi mai mulţi participanţi”, a declarat Emil Moţ.

Primul participant a finalizat proba de şase kilometri după 18 minute. Clasamentul acestei probe a fost următorul: 1. Constantin Deaconescu, 2. Marius Buşcă, 3. Victor Bratu.

„Este un timp bun pentru asfalt, n-am mai făcut alergări. Eu practic atletism de un an jumătate, ieri am făcut aproape de baremul mondial 3,48. Sunt pentru prima dată aici, mi-au spus prietenii de acest concurs. Sincer, nu a fost cald, mi-a priit vremea şi nici nu a plouat. Voi participa la cât mai multe ediţii”, a declarat câştigătorul.

Rezultatele competiţiei pot fi consultate în timp real aici: https://liniadesosire.ro/rezultate/slatina-city-run-2024/

Pentru desfășurarea competiției sportive „Slatina City Run”, au fost impuse restricţii de circulaţie pe mai multe străzi din oraş, după cum urmează:

– Aleea Eroilor;

– Strada Tunari – tronsonul de drum dintre strada Drăgănești și Bld. A.I Cuza;

– Bld. A.I Cuza;

– Strada Primăverii;

– Strada Cornișei;

– Strada Crișan – tronsonul de drum dintre strada Libertății și Bld. Nicolae Titulescu;

– Strada Libertății;

Citeste si...  Jumătate din testele DrugTest făcute de poliţiştii din Olt, infirmate de laborator

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img