Sursa prăjiturilor cu marijuana de la petrecerea organizată la un hotel din Vâlcea a fost descoperită. „Ele au venit cu documente de conformitate”

La petrecerea privată ținută într-un hotel din Vâlcea au fost servite prăjituri cu marijuana. Acestea erau însoțite de avize de conformitate și, din cauza consumului, 15 persoane au prezentat rezultate pozitive la testele de droguri.

Incidentul de la care 16 persoane au ajuns la spital, 15 dintre ele fiind confirmate cu prezenţa anumitor substanţe stupefiante, a fost negat de către hotelul din Ramnicu Valcea care a organizat petrecerea.

Manifestând respect pentru normele de siguranţă alimentară, Ramada Hotel anunţă că alimentele servite invitaţilor au fost însoţite de aviz de conformitate şi aduse de sărbătorit.

„Referitor la evenimentul privat (aniversare) organizat in locaţia noastră pe 21 ianuarie 2023, dorim să precizăm că produsele alimentare oferite de noi au fost conforme cu normele de siguranţă alimentară. Dulciurile aduse de către sărbătorit pentru bufetul de prăjituri au venit cu documente de conformitate” .A precizat Andrei Teodorini, directorul general al hotelului Ramada din Ramnicu Valcea, în comunicatul său.

Cu privire la cele 15 persoane, a fost făcut un anunţ în situaţia în care se bănuieşte că acestea au fost testate pozitiv la marijuana după ce au mâncat prăjituri servite la o petrecere privată.

Sărbătoritul a declarat pentru Observator că a depus o plângere la Parchet în urma evenimentelor. El a evitat să facă alte comentarii.

Citeste si...  Primăvara vine mai repede. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img