Superliga | Meciul Sepsi-FCU Craiova, oprit din cauza scandărilor xenofobe

Fără precedent! Meciul Sepsi – FCU Craiova, oprit de arbitrul Andrei Chivulete, din cauza scandărilor xenofobe.

În minutul 25, la scorul 0-0, „centralul” partidei a întrerupt meciul pentru 10 minute, din cauza scandărilor rasiste și xenofobe ale celor două galerii.
Crainiciul arenei a cerut spectatorilor să înceteze, dar fără succes.
Astfel, la revenirea pe gazon a echipelor, pentru că scandările nu au încetat, Chivulete a decis să oprească de tot jocul, potrivit welovesport.
Cum partida a fost oprită din cauza fanilor olteni, aproape sigur FCU Craiova va pierde la „masa verde” cu 0-3.
Cazul va fi judecat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pe baza raportului întocmit de arbitru și de observatorul partidei, Octavian Goga.
„S-a aplicat regulamentul, iar eu salut aplicarea regulamentului. Stadioanele nu trebuie să devină un loc în care se promovează intoleranța, incitarea la ură și discriminarea.

Înțeleg că pe stadioane sunt și exprimări mai dure, dar incitarea la ura, intoleranța, indecența nu-și au locul pe o scenă sportivă. Dimpotrivă!”, a declarat Csaba Asztalos pentru GSP.ro.

Citeste si...  Prima mărturie a femeii gravide operate de hernie, la Târgu Jiu (VIDEO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img