Subprefectul de Iași, Marian Grigoraş, ar fi demisionat din cauza unor fotografii din intimitatea sa, care au fost făcute publice. Cine i-a pus gând rău

Subprefectul de Iaşi, Marian Grigoraş, şi-a anunţat, miercuri, demisia din funcţie, motivând că nu vrea să afecteze imaginea Prefecturii. Actul survine după publicarea în presa locală a mai mulor fotografii în care el apare în pat alături de o tânără care în ultimii ani a ocupat succesiv mai multe posturi în administraţie.

”Mi-am înaintat demisia din funcția de subprefect al județului Iași.
Din decembrie 2019 și până în ianuarie 2022 am ocupat funcția de prefect al județului Iași. Am traversat unul dintre cele mai tulburătoare evenimente istorice – pandemia COVID-19. Am făcut echipă cu toate instituțiile implicate și am trecut împreună prin momentele cele mai grele și mai neprevăzute. În plină pandemie, am gestionat fără incidente două runde de alegeri – locale și parlamentare. Am avut ambiția ca în perioada mandatului meu Instituția Prefectului – Județul Iași să fie un loc al colaborării și al sprijinului reciproc, un model al deschiderii către soluții. Din ianuarie 2022 și până astăzi am ocupat funcția de subprefect și, în condițiile date, am depus toate eforturile să îmi îndeplinesc atribuțiile după aceleași principii – deschidere și dialog, colaborare, aplanarea inevitabilelor asperități, spirit de echipă, orientare spre rezolvarea problemelor. Tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc. Realizările mele sunt și realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparțin doar mie. Întotdeauna am respectat legea în cadrul activității la Instituția Prefectului – Județul Iași și nu imi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a scris Marian Grigoraș pe Facebook.

Acesta nu precizează ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest, dar demisia sa survine la două săptămâni după ce reporteris.ro a publicat o fotografie în care Marian Grigoraş apare în pat alături de o tânără care a fost avansată cu sprijinul PSD, apoi al PNL, pentru a ocupa diverse funcții în administraţia ieşeană.

Citeste si...  Trei ONG-uri organizează un „MITING PENTRU PACE” pentru a cere ca România să nu se implice în războiul din Ucraina

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img