STENOGRAME de la şedinţa Coaliţiei. Ministrul de finanţe ameninţă cu demisia

Stenogramele din ultima ședință a coaliției de guvernare dezvăluie o confruntare tensionată între ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, și Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

Un nou episod de dispută se manifestă în rândul liberalilor, în timp ce delegația FMI își încheie vizita în România cu perspective pesimiste asupra situației economice. Controversa se axează pe aspecte legate de situația bugetară și amenințarea unei deteriorări a situației economice a țării.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, și europarlamentarul Rareș Bogdan au fost implicați într-un schimb de replici tensionat, la cea mai recentă şedinţă a Coaliţiei, în special după ce Boloș a anunțat că există neîncasări la buget în valoare de 7,5 miliarde de lei doar în luna septembrie.

Schimbul acid de replici, în continuare, potrivit Antena 3 CNN:

Marcel Boloș: „De trei zile nu dorm, speram ca luna septembrie să nu o închid pe deficit! Am un minus de 7,5 miliarde de lei la încasare pe luna septembrie. O să opresc toate plăţile până la finalul anului, pentru că o să ni se suspende fondurile europene de la 1 decembrie!”

Rareș Bogdan: „Marcele, te rog frumos, nu suntem la televizor aici. Nu ne mai considera pe toţi prosti şi neinformați! E o întreagă procedură aici, supravegherea ar începe peste 9 luni, nu ne taie nimeni fondurile! Nicidecum nu se suspendă pe loc!”

Marcel Boloș: „Eu îmi dau demisia atunci, să vină Rareș Bogdan ministru de Finanțe, dacă poate să negocieze mai bine la Bruxelles!”

Marcel Ciolacu:”Vă rog, domnule Rareș Bogdan, că-l blocați pe domnul ministru, găsim soluții aici”.

Citeste si...  Un tânăr din Băileşti, reţinut după ce a tâlhărit o familie. A furat o geantă cu abni şi documente (VIDEO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img